Ga naar de inhoud
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Adverteren
LogoVV

Voeding & Visie

Platform voor Voeding en Diëtetiek

  • 22 januari 2021

    Voeding & Visie start Online Journal Club voor diëtisten

  • 13 januari 2021

    Gezonde eetlust blijft behouden ondanks reuk- en smaakverlies

  • 11 januari 2021

    Consumptie van groenten en fruit gestegen door corona

  • 5 januari 2021

    Goede balans tussen energie-inname en verbruik gunstig voor behoud geheugen bij Alzheimer

  • 16 december 2020

    Het voorkomen van frailty bij depressieve ouderen

  • Nieuws
    • Praktijk
    • Wetenschap
  • Tijdschrift
    • NESPEN
    • Redactie
  • Columns
  • Podcast
  • Nascholingen
    • E-learnings
    • Online Journal Club
  • Nieuw!

    Journal Club (Deelnemer 11 Feb.) – COVID-19 en Vitamine D-status

    €19,95
    In winkelmand
    Laatste 1 beschikbaar
  • Nieuw!

    Journal Club (Deelnemer 28 Jan.) – COVID-19 en Vitamine D-status

    €19,95
    In winkelmand
    Laatste 1 beschikbaar
  • Nieuw!

    Journal Club (Deelnemer 11 Feb.) – COVID-19 en Vitamine D-status

    €19,95
    In winkelmand
    Laatste 1 beschikbaar
  • Nieuw!

    Journal Club (Deelnemer 28 Jan.) – COVID-19 en Vitamine D-status

    €19,95
    In winkelmand
    Laatste 1 beschikbaar

Advertentie

NIEUWSBRIEF VOEDING & VISIE

Agenda

28 januari 2021

COVID-19 en Vitamine D-status

Online Journal Club via Zoom
11 februari 2021

COVID-19 en Vitamine D-status

Online Journal Club via Zoom
Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Voeding & Visie start Online Journal Club voor diëtisten

Voeding & Visie start Online Journal Club voor diëtisten

22 januari 2021 0
Gezonde eetlust blijft behouden ondanks reuk- en smaakverlies

Gezonde eetlust blijft behouden ondanks reuk- en smaakverlies

13 januari 2021 0
Consumptie van groenten en fruit gestegen door corona

Consumptie van groenten en fruit gestegen door corona

11 januari 2021 0
Goede balans tussen energie-inname en verbruik gunstig voor behoud geheugen bij Alzheimer

Goede balans tussen energie-inname en verbruik gunstig voor behoud geheugen bij Alzheimer

5 januari 2021 0
Het voorkomen van frailty bij depressieve ouderen

Het voorkomen van frailty bij depressieve ouderen

16 december 2020 0
Gezonde schoollunch en meer bewegen op de basisschool helpen tegen overgewicht

Gezonde schoollunch en meer bewegen op de basisschool helpen tegen overgewicht

11 december 2020 0
Onze voedselomgeving stimuleert ongezond en niet-duurzaam eetpatroon

Onze voedselomgeving stimuleert ongezond en niet-duurzaam eetpatroon

10 december 2020 0
Weinig veranderingen in eetgedrag tijdens tweede golf coronacrisis

Weinig veranderingen in eetgedrag tijdens tweede golf coronacrisis

7 december 2020 0

Voeding & Visie

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek praktijk en wetenschap wordt uitgegeven door Academic Journals.

Postadres:
Voeding & Visie

Postbus 110
6860 AC Oosterbeek
info@voedingvisie.nl
Uitgeverij:
Academic Journals
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
Tel: +31 (0)24 – 744 0341

 

Tags

Alcohol (52) Allergie (17) Bariatrie (6) Borstvoeding (21) COPD (12) CVRM (3) Darm (97) Depressie (10) Diabetes (123) Dieet (127) Diëtist (228) Duurzaamheid (24) dysfagie (1) E-Learning (13) Eiwit (86) Fodmap (5) Gedrag (107) Hart- en Vaatziekten (67) Hartfalen (3) IBS (3) Jongeren (32) Kanker (64) Kinderen (145) Klinisch (58) Koemelk (4) Leefstijl (104) Obesitas (84) Oncologie (12) Osteoporose (5) PDS (10) slikklachten (1) Sonde (39) TIA (50) Vitamine (59)

Tijdschrift

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap verschijnt in een oplage van 4.500 en wordt in Nederland en België verspreid.

 

Voeding & Visie werkt samen met: Clinical Nutrition en NESPEN

colofon | voorwaarden | privacy | auteurs | inloggen | adverteren | contact

Voeding & Visie is onderdeel van Academic Journals © 2021