Auteurs Voeding & Visie

Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap staat altijd open voor de input van enthousiaste auteurs met een achtergrond als voedingsdeskundige

Lezers
1

Voeding & Visie wordt goed gelezen door Voedingsdeskundigen in Nederland & België

Bezoekers
± 1
Deze website wordt goed gevonden en gewaardeerd door de doelgroep ook over de grens
Cursisten
1 +

Voeding & Visie heeft een groot bestand met cursisten die regelmatig nascholingen bij ons volgen

Insturen Artikel

Het is mogelijk om een artikel in te sturen. Dit dient aan de volgende eisen te voldoen:

Voor Praktijk

  • Relevantie voor de diëtetiek.
  • De rol van de diëtist beschrijven.
  • Aanbevelingen bevatten voor de dagelijkse praktijk.
  • Eventuele commerciële belangen van de auteur dienen te worden vermeld bij het artikel in een ‘Disclosure’ onder aan het artikel.

Voor Wetenschap

  • Het artikel dient te voldoen aan de auteursrichtlijnen voor het Wetenschappelijk katern.
  • Het artikel dient inhoudelijk relevant te zijn voor het kennisgebied van de diëtist.
  • Eventuele commerciële belangen van de auteur dienen te worden vermeld bij het artikel in een ‘Disclosure’ onderaan het artikel.
  • Wetenschap komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van de wetenschappelijk eindredacteur. U kunt het artikel sturen naar Gerdien Ligthart-Melis: gc.ligthart-melis@gclmnutriscience.nl
Het artikel wordt eerste instantie bekeken door de wetenschappelijk redacteur en zo nodig geoptimaliseerd in overleg met de auteur. Daarna wordt het artikel voorgelegd aan twee reviewers. Publicatie is afhankelijk van het oordeel van de reviewers. Het artikel kan eventueel door de auteur(s) worden verbeterd met opmerkingen van de reviewers.