Kaliumstudie
Monique van Kemenade | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina…
Platform voor Voeding en Diëtetiek
Monique van Kemenade | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina…
Cichorei en agave bevatten fructanen als voedingsvezels. Van voedingsvezels is bekend dat een hoge consumptie in combinatie met voldoende fysieke…
Majorie Former | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina 3-6…
Monique Hoogerwerf | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina 7-12…
Majorie Former | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina 13-15 Wereldwijd…
Belang van Nutritional Assessment bij ernstig zieke volwassen patiënten op de Intensive Care voor optimale zorg. Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk…
Een onderzoek naar de implementatie van Intuïtief Eten in de behandeling bij patiënten met Anorexia Nervosa Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk…
Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 36, nummer 1, lente 2023 | Pagina 30-31 In deze rubriek vertellen…
Iemand met diabetes heeft een verhoogd risico op depressie, maar kan dat mogelijk beperken door risicofactoren, zoals ongezond eten en…
Het aantal jongeren met ernstig overgewicht groeit. Bij sommige van hen geeft een uitgebreid begeleidingstraject gericht op het verkrijgen van…