nieuws 3
nieuws Veel patiënten met hoofd-halskanker zijn ondervoed Bijna twintig procent van de hoofd-halskankerpatiënten is ondervoed in de periode voorafgaand aan…
Platform voor Voeding en Diëtetiek
nieuws Veel patiënten met hoofd-halskanker zijn ondervoed Bijna twintig procent van de hoofd-halskankerpatiënten is ondervoed in de periode voorafgaand aan…
nieuws Oergondisch genieten Een levensstijl vanuit de oorsprong Aan het eind van het jaar hoopt het team Oergezond het kookboek…
Xylitol: zoet ën goed voor het gebit Xylitol heeft dezelfde zoetheid als suiker, maar bevat veertig procent minder calorieën en…
NIEUWS Boek Voedingspiramide, natuurlijk en gezond, door Louise Witteman en Mirjam Bakker. Gezonde voeding heb je nodig om gezond te…
Internationale erkenning voor Nederlandse strijd tegen ondervoeding De Nederlandse vereniging voor klinische voeding en metabolisme (NESPEN) heeft op 7 september…
NIEUWS VodiService start nieuwe website voor mensen met diabetes Wereldwijd neemt het aantal diabetespatiënten toe. Het is belangrijk deze mensen…
Voeding beënvloedt stemming en Concentratievermogen In de afgelopen twintig jaar is er veel onderzoek gedaan naar de interactie tussen biologische…
NIEUWS Voeding Nu on Tour Op dinsdag 8 juni organiseert Voeding Nu een nieuwe scholingstour. Het thema is ‘Rijdend van…
Suiker maakt niet dik, te veel eten en weinig bewegen wel Overgewicht ontstaat wanneer de voeding langdurig meer energie levert…
Mail & win! Diabetes & dagelijkse kost door Corien Maljaars In dit boek wordt de dagelijkse voeding bij diabetes onder…