Ga naar de inhoud
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Adverteren
  • Mijn Gegevens
Voeding & Visie

Voeding & Visie

Platform voor Voeding en Diëtetiek

  • 1 oktober 2025

    Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

  • 16 september 2025

    Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

  • 10 september 2025

    Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

  • 4 september 2025

    Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

  • 1 augustus 2025

    Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

  • 31 juli 2025

    Voedselonzekerheid bij een glutenvrij dieet

  • 30 juli 2025

    Hoe beïnvloeden voedingstrends het eetpatroon van jongvolwassenen

  • 29 juli 2025

    Verschillende diëten bij Multiple Sclerosis onderzocht

  • 28 juli 2025

    Obstipatie: dit fruit werkt het beste

  • 26 juli 2025

    Pak je rol als diëtist in het onderwijs!

  • Nieuws
  • Tijdschrift
  • Nascholingen
  • Columns
  •  
Panda-studie, onderzoekt of probiotica allergie kunnen voorkomen
30 april 2007 Uit

Panda-studie, onderzoekt of probiotica allergie kunnen voorkomen

Door Majorie Former

Panda-studie: onderzoekt of probiotica allergie kunnen voorkomen In de PANDA-studie (Probiotics AND Allergy) krijgen zwangeren en pasgeborenen met een verhoogd…

Obstipatie en diarree bij mensen met een verstandelijke beperking en pds-patiënten
30 april 2007 Uit

Obstipatie en diarree bij mensen met een verstandelijke beperking en pds-patiënten

Door Majorie Former

Obstipatie en diarree bij mensen met een verstandelijke beperking en pds-patiënten Mensen met een ernstig verstandelijke beperking en patiënten met…

Liga verdubbelt vezels in evergreen
1 november 2006 Uit

Liga verdubbelt vezels in evergreen

Door Majorie Former

Liga verdubbelt vezels in evergreen Liga lanceert een nieuw tussendoortje: EverGreen Crunch. Niet gewoon een andere smaakvariant, maar een compleet…

Medicatie bij afvallen, gewichtsverlies en betere bloedwaarden
1 november 2006 Uit

Medicatie bij afvallen, gewichtsverlies en betere bloedwaarden

Door Majorie Former

Medicatie bij afvallen: gewichtsverlies en betere bloedwaarden Een gewichtsverlies van 5 tot 10 procent is mogelijk wanneer mensen kiezen voor…

Met de balansdag blijft je gewicht in balans
1 november 2006 Uit

Met de balansdag blijft je gewicht in balans

Door Majorie Former

Met de balansdag blijft je gewicht in balans ‘Houd je gewicht in balans’ luidt het advies van het Voedingscentrum. Met…

Multidisciplinaire aanpak obesitas
1 november 2006 Uit

Multidisciplinaire aanpak obesitas

Door Majorie Former

Multidisciplinaire aanpak obesitas In het streekziekenhuis Midden-Twente te Hengelo is de behandeling van obesitas vorig jaar rigoureus veranderd. Er is…

Nieuw flesje voor drinkvoeding, ergonomisch en patiëntvriendelijk
1 november 2006 Uit

Nieuw flesje voor drinkvoeding, ergonomisch en patiëntvriendelijk

Door Majorie Former

Nieuw flesje voor drinkvoeding: ergonomisch en patiëntvriendelijk Om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van de consument bestudeerde Nutricia…

Professionaliseren voedingsbeleid nodig bij ondervoeding
1 november 2006 Uit

Professionaliseren voedingsbeleid nodig bij ondervoeding

Door Majorie Former

Professionaliseren voedingsbeleid nodig bij ondervoeding Klinische voedingsproblemen zijn vaak complexe problemen. Als diëtist kom je qua diagnostiek volgens Schols niet…

Profilering van de diëtist bij behandeling van obesitas
1 november 2006 Uit

Profilering van de diëtist bij behandeling van obesitas

Door Majorie Former

Profilering van de diëtist bij behandeling van obesitas Wat is de positie van de diëtist bij de behandeling van obesitas:…

Taakherschikking creëert kansen voor de diëtist
1 november 2006 Uit

Taakherschikking creëert kansen voor de diëtist

Door Majorie Former

Taakherschikking creëert kansen voor de diëtist Staat taakherschikking al op uw prioriteitenlijst? Of ligt het nog ver van uw bed?…

Berichten paginering

Vorige 1 … 98 99 100 … 103 Volgende

Nieuwsbrief Voeding & Visie

Meest recente berichten

Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

1 oktober 2025 0
Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

16 september 2025 0
Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

10 september 2025 0
Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

4 september 2025 0
Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

1 augustus 2025 0
Voedselonzekerheid bij een glutenvrij dieet

Voedselonzekerheid bij een glutenvrij dieet

31 juli 2025 0
Hoe beïnvloeden voedingstrends het eetpatroon van jongvolwassenen

Hoe beïnvloeden voedingstrends het eetpatroon van jongvolwassenen

30 juli 2025 0
Verschillende diëten bij Multiple Sclerosis onderzocht

Verschillende diëten bij Multiple Sclerosis onderzocht

29 juli 2025 0
  • Inloggen
  • Reset

Heb je een account?

Registration is disabled on this website"

Lost Your Password?

Enter your username or email to reset your password.

Geaccrediteerde Nascholingen

Het platform voor geaccrediteerde online nascholingen voor en door voedingsdeskundigen.

Bekijk hier het groeiende aanbod en schrijf je snel in!

Voeding & Visie

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek praktijk en wetenschap wordt uitgegeven door Academic Journals.

Postadres:
Voeding & Visie

Postbus 110
6860 AC Oosterbeek
info@voedingvisie.nl
Uitgeverij:
Academic Journals
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
Tel: +31 (0)24 – 744 0341

 

Tijdschrift

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap verschijnt in een oplage van 4.500 en wordt in Nederland en België verspreid.

Klik hier om je te abonneren op dit vaktijdschrift!

COLOFON | VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | INLOGGEN | ADVERTEREN | CONTACT
Voeding & Visie is onderdeel van Academic Journals © 2025