Therapietrouw Presentaties

Bedankt voor uw evaluatie van het webinar Trouw aan therapie. Deze is in goede orde ontvangen. Onderaan deze pagina kunt u de presentaties van de sprekers downloaden. Binnen 2 weken worden uw accreditatiepunten automatisch bijgeschreven in uw portfolio.

Trouw aan therapie - Stap voor stap vooruit

Het webinar is een initiatief van Nutricia in samenwerking met Voeding & Visie en is onderdeel van het “Stap voor stap vooruit” educatieprogramma. Dit educatieprogramma heeft als doel de motivatie bij patiënten te verhogen in het opvolgen van de door u voorgestelde therapie. U heeft na afloop van het webinar in het evaluatieformulier aan kunnen geven meer informatie te willen ontvangen over de vervolgtrainingen. Dit betreft informatie over de trainingen in ‘motivational interviewing’ die door Nutricia worden aangeboden.

Deze praktijktrainingen rondom het onderwerp motivational interviewing zijn in de afgelopen periode door Nutricia ontwikkeld en worden in 2021 gefaseerd georganiseerd op verschillende plekken in Nederland. De training bestaat uit twee dagdelen. De trainingen met een waarde van € 745,- zijn gratis toegankelijk voor deelnemers van het webinar. Voor de trainingen wordt accreditatie aangevraagd.

Als gevolg van de overweldigende belangstelling zijn de trainingsmomenten voor fase 1 in het eerste half jaar van 2021 gevuld met deelnemers uit de live webinar. In de tweede helft van 2021 organiseert Nutricia een nieuwe reeks trainingen (fase 2) voor deelnemers die, net als u, het webinar niet live hebben kunnen bijwonen, maar deze hebben teruggekeken.

In het tweede kwartaal worden de startmomenten voor fase 2 gecommuniceerd via diverse kanalen, zoals de Nutricia Academy of via de lokale rayonmanager van Nutricia. Om er zeker van te zijn dat u als eerste wordt geïnformeerd over deze data, kunt u zich registreren voor de Nutricia Academy op de Nutricia website. Vanwege de grote belangstelling kan Nutricia u niet garanderen dat u kunt deelnemen aan de training wanneer u aangeeft daar interesse in te hebben. Nutricia gaat met u in gesprek wanneer u zichzelf aanmeldt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de mate waarin u patiënten met ziektegerelateerde ondervoeding behandelt.

Veel succes met het motiveren van uw patiënten in de toekomst. Graag werken we samen met u aan het stap voor stap verbeteren van de motivatie van uw patiënten.

    Met vriendelijke groeten,

    Voeding & Visie en Nutricia

Klik op de spreker om de betreffende PowerPoint presentatie te downloaden.

6 reacties

 • F. Blokstra schreef:

  Na afloop van de webinar van vanmiddag (27/5) krijg ik de mogelijkheid om de presentaties te downloaden van heel andere sprekers dan die ik vanmiddag heb gehoord (????)

 • C. Vosselman schreef:

  Deze presentaties komen niet overeen met de presentaties van de webinar van zojuist. Waar kan ik de juiste presentaties vinden?

 • Jeanne Damman schreef:

  Helaas staan de powerpoint van 27-5-2021 hier niet. De powerpont zijn volgens mij van 29-10-2020

 • Miranda de Vries schreef:

  Kunnen we de presentaties ook via de mail ontvangen? Bovenstaande presentaties kloppen nl. niet met het webinar van vandaag 27-5-2021.

 • S. Wezenberg schreef:

  Bij mij idem !

 • Jeanien van de Vorst schreef:

  Graag mij de juiste presentaties toesturen per mail. De IT haperde en er waren alleen andere powerpoint te downloaden. Graag mij de juiste toesturen van het webinar van 27 mei 16:00 over oncologie. BVD!!

Praat mee:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *