Nascholing ‘Voeding in de Praktijk’

Nascholing ‘Voeding in de Praktijk’

17 juni 2015 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen:

Wil je meer weten over voeding en dit meteen in je werk kunnen toepassen? Dan is de nascholing ‘Voeding in de Praktijk’ op 30 juni wellicht iets voor jou.

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk voor mensen met chronische aandoeningen, zoals diabetes of hart- en vaatziekten. Vandaar ook dat goed advies hierover van essentieel belang is. Tijdens deze nascholing word je door deskundigen bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen/ richtlijnen op het gebied van voeding.

In de ochtend ligt de nadruk op actuele ontwikkelingen op het gebied van voeding, gevolgd door een zaaldiscussie. In de middag zal aan de hand van casuïstiek de vertaalslag naar de praktijk worden gemaakt. 

De gehele dag vindt plaats bij Unilever in Rotterdam, waardoor er in de pauze, naast een lunch, ook een workshop margarine maken en een rondleiding door de margarinefabriek plaatsvindt. De dag wordt geleid door Edith Feskens, hoogleraar Voeding in de Levenscyclus. De kosten zijn 35 euro en de dag is geaccrediteerd voor 5 punten.

Meer informatie, het gedetailleerde programma en inschrijven kan via de website: http://www.debaar.net/voeding/

 

Dit bericht delen: