Mail & Win actie KLAAR VOOR DE START? HAP!

Mail & Win actie KLAAR VOOR DE START? HAP!

6 april 2020 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen

Voor de Mail&Win actie in Voeding & Visie nummer 1 2020 zijn veel inzendingen binnengekomen. De winnaar is Lisanne Pomper. Gefeliciteerd! Het boek wordt zo spoedig mogelijk naar je toe gestuurd.

Jammer voor iedereen die een mail heeft gestuurd, maar niet heeft gewonnen. Maar je kunt het boek nog steeds te bestellen via https://omanelweethetwel.nl/ Prijs € 22,- inclusief verzendkosten

Boek ‘Klaar voor de start? Hap!

Het boek gaat uitgebreid in op de voeding van moeder en kind. Zo besteedt de auteur veel aandacht aan de keuze voor borst- en flesvoeding, het voeden op verzoek, de hechting met het kind en het leren herkennen van honger- en slaapsignalen. Maar ook in de periode vóór de conceptie is een goede voeding van zowel de moeder als de vader van belang voor een goede start van het kind.

Dit boek is geschreven voor ouders en grootouders, maar is ook een heel interessant naslagwerk voor diëtisten, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, kraamverzorgenden, lactatiedeskundigen, verloskundigen en andere professionals

Over de auteur:

Nelleke Stegeman is diëtist, socioloog, docent, moeder en oma. Zij schrijft al sinds 1981 over voeding. In 2017 verscheen de zevende druk van ‘Voeding bij gezondheid en ziekte’, een belangrijk naslagwerk voor professionals. Ze heeft een schat aan levenservaring die ze graag met de volgende generaties deelt. Daarnaast is ze – zoals zovele oma’s – een stevige autoriteit in de keuken, een kookfanaat en een liefhebber van lekker en gezond eten. Een echte foodie.

Auteur: Nelleke Stegeman

1e druk mei 2019, 228 pagina’s

Te bestellen via https://omanelweethetwel.nl/

Prijs € 22,- inclusief verzendkosten


Dit bericht delen