Kom naar ESPEN 2017 in Den Haag

Kom naar ESPEN 2017 in Den Haag

24 juli 2017 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen:

Nog maar twee maanden te gaan tot ESPEN 2017 in Den Haag. Blijf op de hoogte van de laatste vooruitgang in de klinische voeding door ESPEN 2017 bij te wonen. Mis je kans niet om internationale experts op het vakgebied te ontmoeten en meld je aan!

Het internationale ESPEN Congres 2017 zal dit jaar voor de derde keer georganiseerd worden in Nederland. Dit maal in het World Forum in Den Haag van 9-12 september. Op vrijdag 8 september wordt het Healthy Food Congres georganiseerd voorafgaand aan ESPEN. Dit congres heeft als thema ‘Nutrition meets innovation’.

In nauwe samenwerking met het ESPEN Comité heeft de Nederlandse commissie een aantrekkelijk programma ontwikkeld met als doel de voortgaande ontwikkelingen op het gebied van voedingszorg en -onderwijs te presenteren.  Voor het eerst zullen vijf parallelle sessies worden aangeboden met vier belangrijke thema’s, te weten acute zorg, chronische zorg, kindergeneeskunde en geriatrie.
Het programma van ESPEN 2017 biedt  artsen, diëtisten, apothekers, voedingswetenschappers en verpleegkundigen die belangstelling hebben voor voeding en metabolisme, een mooie kans om kennis met elkaar delen en elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en te komen tot nieuwe samenwerkingen.

Klik voor het programma
 
 
Meld je hier aan voor ESPEN 2017


Dit bericht delen: