NESPEN activiteiten in 2018

NESPEN activiteiten in 2018

20 november 2017 Uit Door Gerdien Ligthart-Melis
Dit bericht delen:

Aankondiging van de voorjaarsvergadering Dutch Digestive Disease Days (waren voorheen de NVGE dagen) op 22 en 23 maart 2018.

 1. Abstractsessie vrijdag 23 maart
  Wij roepen onderzoekers op om abstracts in te sturen. Het beste abstract met een onderwerp op het gebied van klinische voeding en metabolisme maakt kans op de abstractprijs: een bezoek aan het ESPEN-congres 2018 in Madrid.

  De sluitingsdatum voor inzending is vastgesteld op maandag 18 december a.s. om 12.00 uur. Na dit tijdstip is inzenden NIET meer mogelijk, wij adviseren u daarom uw inzending goed in te plannen.

  Insturen abstract

  2. Proefschriftprijs
  Bent je dit jaar gepromoveerd op het gebied van klinische voeding / metabolisme dan kun je je proefschrift (pdf) insturen naar het secretariaat van NESPEN (c.f.jonkers@amc.nl). Het beste proefschrift ontvangt € 500,-  en de auteur wordt uitgenodigd om een samenvatting van het proefschrift te geven tijdens het symposium ‘voeding en metabolisme onderzoek’ op 23 maart 2018.

  3. Symposium
  We roepen onderzoekers, diëtisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten op om onderzoek te presenteren tijdens het symposium ‘voeding en metabolisme onderzoek’ op 23 maart. Er zal eerst een inleiding verzorgd worden door een spreker en daarna is er ruimte voor vijf sprekers die in tien minuten hun (opzet voor) onderzoek kunnen bespreken. Sprekers krijgen als vergoeding een lidmaatschap van ESPEN/NESPEN 2019.  Stuur de abstracts naar secretaris NESPEN c.f.jonkers@amc.nl

Dit bericht delen: