Healthy Food Congress 2017, 8 september, World Forum, Den Haag

Healthy Food Congress 2017, 8 september, World Forum, Den Haag

11 januari 2017 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen:

Voorafgaand aan het ESPEN-congres vindt op 8 september het Healthy Food Congress plaats in Den Haag. Het Healthy Food Congress wordt georganiseerd door de Stichting ‘Food for a better lifestyle’. Deze stichting is ontstaan vanuit de samenwerking tussen de groente- en fruitsector en het platform Gezonde Voeding 0-4 jarigen.

Binnen de gezondheidszorg erkennen steeds meer artsen de kracht van groente eten. Daarom organiseerde het platform Gezonde Voeding 0-4 jarigen in 2013 het Nationale Groentecongres. Het Platform wordt voorgezeten door kinderarts Koen Joosten van Erasmus MC. De overige leden vertegenwoordigen het Voedingscentrum, Amsterdam Medisch Centrum (AMC), Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Kinder- en Dieetvoedingsmiddelen (VNFKD) en TNO.

Tijdens het Healthy Food Congres staat gezonde voeding centraal: waar staan we nu en waar gaan we naartoe. Het is een unieke samenwerking van wetenschappers, professionals in de gezondheidszorg, innovators en kwekers in het Westland. Het ESPEN Congres vindt de volgende dag plaats.

Klik hier voor het voorlopige programma.

Aanmelden voor het congres kan hier.


Dit bericht delen: