Het 39ste ESPEN congres 2017 vindt plaats in Den Haag

Het 39ste ESPEN congres 2017 vindt plaats in Den Haag

22 september 2016 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen:

Het internationale ESPEN Congres 2017 zal volgend jaar worden georganiseerd in het World Forum in Den Haag van 9 – 12 september. Het is de derde keer dat Nederland dit congres organiseert. Op vrijdag 8 september wordt het Healthy Food Congres georganiseerd voorafgaand aan ESPEN. Dit congres heeft als thema ‘Nutrition meets innovation’.

In nauwe samenwerking met het ESPEN Comité heeft de Nederlandse commissie een aantrekkelijk programma ontwikkeld met als doel de voortgaande ontwikkelingen op het gebied van voedingszorg en -onderwijs te presenteren.  Voor het eerst zullen vijf parallelle sessies worden aangeboden met vier belangrijke thema’s, te weten acute zorg, chronische zorg, kindergeneeskunde en geriatrie.

Het programma van ESPEN 2017 biedt  artsen, diëtisten, apothekers, voedingswetenschappers en verpleegkundigen die belangstelling hebben voor voeding en metabolisme, een mooie kans om kennis met elkaar delen en elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en te komen tot nieuwe samenwerkingen.

Klik hier voor het promotiefilmpje

Belangrijke data:
Inleveren van abstracts: 10 januari  – 5 april 2017 (posters en oral presentations)
Late break abstracts:  15 mei – 19 juni 2017 (alleen posters) 

Kijk voor meer informatie op http://www.espen.org/the-hague-2017


Dit bericht delen: