Mail & Win  actie Voeding & Visie boek ‘De eetwijzer’

Mail & Win actie Voeding & Visie boek ‘De eetwijzer’

5 juli 2018 Uit Door Majorie Former
Dit bericht delen:

Voeding & Visie verloot vier exemplaren van het boek ‘De Eetwijzer, onzin en onwaarheden over eten ontmaskerd’, van Anthony Warner.

Voedselhypes, daar maakt Anthony ‘The Angry Chef’ Warner gehakt van. Deze wetenschapper en kok scheidt op humoristische wijze feiten van fabels en trekt met wetenschappelijk bewijs ten strijde tegen zelfbenoemde voedseldeskundigen. Veel van de informatie die we krijgen voorgeschoteld over voeding en gezondheid is namelijk niet alleen incorrect, maar zelfs schadelijk. Waarom geloven zoveel mensen in deze pseudowetenschap? Met een team van psychologen, gedragseconomen, voedselwetenschappers en diëtisten verklaart Anthony Warner waarom verstandige en intelligente mensen zich laten meeslepen door de ene voedselrage na de andere. De Eetwijze(r) geeft je gewoon weer zin in eten, zonder dat er ook maar één recept in staat.
Anthony Warner is professioneel kok en blogger. Hij levert regelmatig bijdragen aan New Scientist en The Pool, en zijn blog verscheen in The Guardian, Mail on Sunday, The Telegraph en in andere publicaties. Hij woont in Nottinghamshire en blogt als angry-chef.com. 

Lees meer over dit boek

Stuur voor 1 oktober 2018 een mail naar mailenwin@voeding-visie.nl. met daarin je naam en adres en vermelding van ‘Eetwijzer’ en maak kans op een gratis boek.


Dit bericht delen: