Werk in onderzoek: Chermaine Kwant
Chermaine Kwant | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 37, nummer 2, Winter 2024 | Pagina 19-20…
Platform voor Voeding en Diëtetiek
Chermaine Kwant | Voeding & Visie Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap | Jaargang 37, nummer 2, Winter 2024 | Pagina 19-20…
Het RIVM verwacht dat in 2025 64 procent van de Nederlanders overgewicht heeft. In 2022 was dat nog 50 procent.…
Wat zijn de consequenties voor de eiwitinname als oudere volwassenen verschuiven van een dierlijk naar een meer plantaardig voedingspatroon? Uit…
Consumenten snoepen én verspillen minder wanneer zij zelf hun portiegroottes kunnen bepalen. Dat concludeert Amber Werkman in haar onderzoekt naar…
Op 12 oktober 2024 vond de eerste editie van de PAN Med & Nutrition Conference plaats, met als thema “Plant-based…
Op 14 oktober vond het allereerste Kennisevent Voeding en Huid plaats, een netwerkevent voor voedings- en huidprofessionals. Er waren zo’n…
Oktober is borstkankermaand. Eén op de zeven vrouwen krijgt ermee te maken. De overlevingskans is relatief hoog door steeds effectievere…
Consumenten hebben in 2023 14% meer uitgegeven aan voedsel met een duurzaamheidskeurmerk dan het jaar ervoor. De totale consumentenbestedingen aan…
Op maandag 14 oktober 2024 organiseert het Kennis Instituut Voeding en Huid (KIVH) het eerste Voeding en Huid congres waar…
Hoewel eiwitrijke voeding in veel gevallen helpt om spiermassa op te bouwen, gaat dit niet op voor ernstig zieke patiënten…