De diëtisten van Science for Health vertalen de wetenschap naar de praktijk
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Samenwerking Pagina…
Platform voor Voeding en Diëtetiek
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Samenwerking Pagina…
In het Trendscenario van de Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2018 (VTV-2018) wordt onder andere aandacht besteed aan trends in eten. Daaruit…
Jaarlijks onderzoekt het RIVM hoeveel mensen ziek worden van 14 ziekteverwekkers (zoals Salmonella, campylobacter of listeria) die via voedsel in…
Nederland behoort tot de top 10 landen als het gaat om suikerconsumptie. 77% van de shoppers gelooft dat suiker (in…
Consumenten gooien naar verhouding minder diepgevroren groente, aardappelproducten en rood fruit weg dan de verse variant of het alternatief in…
Nog maar twee maanden te gaan tot ESPEN 2017 in Den Haag. Blijf op de hoogte van de laatste vooruitgang…
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Buitenland Pagina…
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Wetenschap | Clinical Nutrition…
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Pagina 1 Voorwoord Dit…
Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Voedingsconcept Pagina…