Ga naar de inhoud
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Adverteren
  • Mijn Gegevens
Voeding & Visie

Voeding & Visie

Platform voor Voeding en Diëtetiek

  • 16 oktober 2025

    Aanpak van voedselverspilling nodig; van producent tot winkelmandje

  • 9 oktober 2025

    Voedingscentrum introduceert nieuw woord: eetdrammen

  • 7 oktober 2025

    Missie van nieuw EAT Lancet rapport: gezonde voeding, sociale rechtvaardigheid en een leefbare planeet.

  • 1 oktober 2025

    Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

  • 16 september 2025

    Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

  • 10 september 2025

    Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

  • 4 september 2025

    Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

  • 1 augustus 2025

    Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

  • 31 juli 2025

    Voedselonzekerheid bij een glutenvrij dieet

  • 30 juli 2025

    Hoe beïnvloeden voedingstrends het eetpatroon van jongvolwassenen

  • Nieuws
  • Tijdschrift
  • Nascholingen
  • Columns
  •  
Minder voedselverspilling bij gebruik van diepvriesproducten
24 juli 2017 Uit

Minder voedselverspilling bij gebruik van diepvriesproducten

Door Majorie Former

Consumenten gooien naar verhouding minder diepgevroren groente, aardappelproducten en rood fruit weg dan de verse variant of het alternatief in…

Kom naar ESPEN 2017 in Den Haag
24 juli 2017 Uit

Kom naar ESPEN 2017 in Den Haag

Door Majorie Former

Nog maar twee maanden te gaan tot ESPEN 2017 in Den Haag. Blijf op de hoogte van de laatste vooruitgang…

Routebeschrijving voor diëtisten met buitenlandambities
19 juli 2017 Uit

Routebeschrijving voor diëtisten met buitenlandambities

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Buitenland Pagina…

Effect van het invoeren van een geautomatiseerd voedingsprotocol bij beademde, ernstig zieke patiënten: een retrospectieve “single center” studie
19 juli 2017 Uit

Effect van het invoeren van een geautomatiseerd voedingsprotocol bij beademde, ernstig zieke patiënten: een retrospectieve “single center” studie

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Wetenschap | Clinical Nutrition…

Voorwoord Voeding & Visie Zomer 2017
19 juli 2017 Uit

Voorwoord Voeding & Visie Zomer 2017

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Pagina 1 Voorwoord Dit…

Eetverslaving als oorzaak voor obesitas. Proof of principle voor een nieuwe methode om de cliënt-specifieke verslaving te karakteriseren.
19 juli 2017 Uit

Eetverslaving als oorzaak voor obesitas. Proof of principle voor een nieuwe methode om de cliënt-specifieke verslaving te karakteriseren.

Door Majorie Former

Abstract Achtergrond Obesitas wordt veroorzaakt doordat er meer calorieën via het voedsel worden opgenomen dan er worden verbruikt. Eén van…

Wees als diëtist alert op spijsverteringsproblemen om ondervoeding te voorkomen
19 juli 2017 Uit

Wees als diëtist alert op spijsverteringsproblemen om ondervoeding te voorkomen

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Spijsverteringsproblemen Pagina…

Zorgen om jonge Syrische vluchteling kinderen: worden ze ook te zwaar?
19 juli 2017 Uit

Zorgen om jonge Syrische vluchteling kinderen: worden ze ook te zwaar?

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Vluchtelingen Pagina…

Verslag NESPEN symposium over enterale voeding
19 juli 2017 Uit

Verslag NESPEN symposium over enterale voeding

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Wetenschap | Nieuws Pagina…

FoodforCare – Innovatief patiëntgericht maaltijdconcept Radboudumc
19 juli 2017 Uit

FoodforCare – Innovatief patiëntgericht maaltijdconcept Radboudumc

Door Majorie Former

Voeding & Visie Nederlands platform voor voeding en metabolisme; praktijk en wetenschap Jaargang 30, zomer 2017 Praktijk | Voedingsconcept Pagina…

Berichten paginering

Vorige 1 … 50 51 52 … 103 Volgende

Nieuwsbrief Voeding & Visie

Meest recente berichten

Aanpak van voedselverspilling nodig; van producent tot winkelmandje

Aanpak van voedselverspilling nodig; van producent tot winkelmandje

16 oktober 2025 Uit
Voedingscentrum introduceert nieuw woord: eetdrammen

Voedingscentrum introduceert nieuw woord: eetdrammen

9 oktober 2025 Uit
Missie van nieuw EAT Lancet rapport: gezonde voeding, sociale rechtvaardigheid en een leefbare planeet.

Missie van nieuw EAT Lancet rapport: gezonde voeding, sociale rechtvaardigheid en een leefbare planeet.

7 oktober 2025 0
Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

Sporten en bewegen verlagen de zorgkosten

1 oktober 2025 0
Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

Gezonde vis voor een eerlijke prijs – tijd voor verandering

16 september 2025 0
Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

Nederlandse Vereniging van Diëtisten opent Meldpunt Misleidende Voedingsadviezen

10 september 2025 0
Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

Webshops misleiden consumenten met claims over collageen

4 september 2025 0
Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

Voedselonzekerheid en het glutenvrije dieet – referaat

1 augustus 2025 0
  • Inloggen
  • Reset

Heb je een account?

Registration is disabled on this website"

Lost Your Password?

Enter your username or email to reset your password.

Geaccrediteerde Nascholingen

Het platform voor geaccrediteerde online nascholingen voor en door voedingsdeskundigen.

Bekijk hier het groeiende aanbod en schrijf je snel in!

Voeding & Visie

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek praktijk en wetenschap wordt uitgegeven door Academic Journals.

Postadres:
Voeding & Visie

Postbus 110
6860 AC Oosterbeek
info@voedingvisie.nl
Uitgeverij:
Academic Journals
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen
Tel: +31 (0)24 – 744 0341

 

Tijdschrift

Voeding & Visie, Platform voor voeding en diëtetiek; praktijk en wetenschap verschijnt in een oplage van 4.500 en wordt in Nederland en België verspreid.

Klik hier om je te abonneren op dit vaktijdschrift!

COLOFON | VOORWAARDEN | PRIVACY | AUTEURS | INLOGGEN | ADVERTEREN | CONTACT
Voeding & Visie is onderdeel van Academic Journals © 2025