Het belang van vitamine D in tijden van corona
Door Fiep Kleine, Jeroen van der Kooy en Elisa van Lier, studenten Food Commerce & Technology bij Inholland Amsterdam Vitamine…
Platform voor Voeding en Diëtetiek
Door Fiep Kleine, Jeroen van der Kooy en Elisa van Lier, studenten Food Commerce & Technology bij Inholland Amsterdam Vitamine…
Nieuw onderzoek door Ipsos in 30 landen laat zien dat bijna een derde (31%) van de wereldbevolking is aangekomen tijdens…
Nederland gaat het centrum vormen voor wereldwijde voedselinnovatie met het Global Coordinating Secretariat (GCS) in Wageningen. Dat maakte premier Rutte…
Het gebruik van medicijnen kan leiden tot vitamine- en mineralentekorten en voedingssupplementen kunnen de werking van sommige medicijnen beïnvloeden. Om…
Onder het motto #VETLASTIG wordt de komende weken een bewustwordingscampagne gehouden over obesitas. Op vetlastig.nl kan iedere Nederlander met of…
Mensen doen hun best als hun een beloning in het vooruitzicht wordt gesteld. Als ze dan ook nog eens koffie…
Update: Wegens grote belangstelling zijn er extra sessies ingepland. Op 11, 15 of 25 februari 2021 is het mogelijk om…
Stel je voor: je ruikt ineens je favoriete parfum niet meer. Of je lievelingsgerecht smaakt plotseling heel anders. Veel Covid-19-patiënten…
De Nederlandse consumptie van verse groenten en fruit steeg in 2020 met 4 procent*. Huishoudens kochten 9 procent meer voor…
Het voorkomen van een verslechtering van de balans tussen energie-inname en energieverbruik, bijvoorbeeld het voorkomen van ongewenst gewichtsverlies, kan gunstig…